2.0

De term 2.0 in de financiële wereld wordt, in navolging van internet 2.0 gebruikt om aan te geven dat producten, diensten etc. een volgende stap hebben gemaakt en interactiever, socialer en vaak ook duurzamer zijn geworden. Datzelfde geldt ook voor mijn dienstverlening. In mijn geval draait het met name om verbinding. Verbinding met u, verbinding van al uw financiële zaken. U als persoon staat centraal. Het draait om uw wensen en uw dromen.

Daarnaast is transparantie een belangrijk aspect van financiële dienstverlening 2.0. Neem bijvoorbeeld de kosten: ik hou deze voor u graag transparant en overzichtelijk. U krijgt 100% onafhankelijk en provisievrij advies, dus ontvangt u van mij een rekening voor mijn diensten.

Duurzaamheid is de basis van alle advies en producten. van verantwoorde beleggingen tot “groen pensioen“. Staat niet ter discussie en verdere toelichting is gewoon overbodig.

Bent u ook toe aan de 2.0 versie van financieel advies? Neem dan vrijblijvend contact met me op, middels het contactformulier.