Er staan 40 adviseurs voor jou klaar….

40 heel goed opgeleide mensen. Geven serieus financieel advies. Gratis (“is niet duur”). Op 11 juni. In Utrecht. Speciaal voor jou dus. Waarom? Lees maar verder…

De meeste mensen zijn er al een poosje helemaal klaar mee: woekerpolissen; die veel te dure polissen waar heel NL tot 2008 is volgestopt. En jij ook dus… bij miljoenen polissen en miljoenen mensen: kans van 1 op 2.

Als ik het er met iemand over heb, is de eerste reactie meestal: “maar dat is nu toch opgelost?”, Goed gedaan verzekeraars en politiek, jullie doel lijkt bereikt: geen gedoe meer over die polissen, en gewoon weer “business as usual”.

mei3

Want het woekerpolisprobleem is helemaal niet opgelost! Door al jaren vooral veel tijd te rekken, mensen zo minimaal mogelijk te helpen en te blijven zeggen dat “het” geregeld is of wordt, is heel NL “woekerpolis-moe”, dat wel.

Héél NL? Nee….een kleine, maar serieuze en volhardende groep mensen in de financiele wereld blijft stug doorgaan om mensen ECHT te helpen. Te vertellen dat ze nog steeds zelf in beweging moeten komen. Dat ze nog steeds serieuze schade kunnen (en moeten!) claimen. Dat ze meestal helemaal niet echt geholpen zijn en nog steeds gigantisch geld tekort gaan komen voor hun pensioen aflossing van hun hypotheek. Dat ze nog steeds tienduizenden (!) euro’s kunnen besparen door hun lopende polis om te zetten. En dat daar echte deskundige hulp makkelijk voor beschikbaar is!

Een goed voorbeeld is de Vereniging Woekerpolis.nl: een serieuze claimclub. Organiseerde vorig jaar een aantal succesvolle “woekertoeravonden”, waarop mensen gratis informatie konden krijgen over hun polissen.

mei 4

Zelf heb ik op zo’n avond mogen meedraaien om mensen te informeren over hun polis: wat een dankbaar werk! Maar helaas ook…zoveel ervaringen (meer dan de helft) van mensen die gewoon bedroevend slecht  “geholpen” zijn door hun tussenpersoon of verzekeraar.

Dit jaar hebben WoekerpolisVrij (lees: tientallen speciaal opgeleide en onafhankelijke ontwoekeradviseurs) en de Vereniging Woekerpolis.nl (lees: tientallen speciaal opgeleide juridische adviseurs) daarom de handen ineengeslagen…. Het resultaat? Een grote “woekertoerdag” op 11 juni in Utrecht waar woekerpolisgedupeerden geholpen worden met zowel claimen als hersteladvies!

verenigingwoekerpolis logo woekerpolisvrij

 

De afgelopen jaren heeft WoekerpolisVrij (ja inderdaad: daar ben ik initiatiefnemer van…) een grote groep adviseurs opgeleid om mensen te helpen ontwoekeren. Met het unieke stappenplan helpen ze consumenten om een veel beter product te krijgen voor bv. hun hypotheek of pensioen.

Op zaterdag 11 juni in Utrecht staan daarom 15 juridische adviseurs en 25 onafhankelijke financieel adviseurs klaar om die dag zo’n 500 mensen gratis te helpen met hun polissen! Hoe gaaf is dat…

En jij (of je buurman/buurvrouw dus: daar heb ik al eens eerder wat over geschreven…) kunt daar gewoon bij zijn! Wel even aanmelden, want –net zoals tijdens de eerdere woekertoer- zal deze dag ruim van te voren zijn volgeboekt. Logisch: genoeg mensen die slim genoeg zijn om te zorgen dat ze nu eindelijk eens echt goed en onafhankelijk advies kunnen krijgen…

Zien we je (mag ook samen met je buurman/buurvrouw!) op 11 juni? Ik kijk er in ieder geval naar uit!

mei5

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment