VIP dag

27 Jun 2013 09:00 - 17:00

Culemborg

U heeft dromen, u stelt doelen, u heeft plannen. Blijft het daarbij of gaat u ze ook daadwerkelijk waarmaken? Voor sommige dromen, doelen of plannen is geld nodig. Dan wordt het financiële plaatje onderdeel van uw stappenplan. U moet misschien wel sparen, of een polis of een hypotheek afsluiten.

GOED ADVIES IS MEER, VEEL MEER DAN HET AFSLUITEN VAN EEN PRODUCT

Als adviseur kijk ik naar het hele speelveld waarbinnen uw financiën zich afspelen. Van droom tot eindproduct, ik neem het allemaal mee in de planning. Als gecertificeerd Life planner en Financieel planner, vind ik het belangrijk dat uw financiën aansluiten op uw levensloop, uw wensen en uw drijfveren.

Er is nog een plaats beschikbaar voor iemand die in 1 dag een grote slag wil maken om dromen, doelen en plannen in lijn te brengen met elkaar. Op een mooie locatie in het centrum van Culemborg brengen we uw hele (financiële) situatie in kaart. U bent na deze dag in staat beslissingen te maken voor de korte en middellange termijn. Hebt zicht op je persoonlijk financieel profiel en snapt wat de te nemen stappen zijn om uw toekomst veilig te stellen.

Wilt u hiervan gebruikmaken? Stuur me dan een e-mail.

Loading Map....