Groen Geld

“Groen Geld” staat voor duurzame/groene/MVO initiatieven en producten in de nieuwe (financiële) wereld 2.0.

Informatie verzamelen en delen over bestaande en nieuwe producten. Elkaar informeren en van elkaar leren!

Vanuit deze gedachte hebben Hubrien Meijaard en Bart Achterberg in 2010 “groen geld meetings” georganiseerd en daaruit is o.a. een “Groen Geld” community op Linkedin ontstaan.


Op de blogpagina en op mijn zakelijke Facebookpagina publiceer ik regelmatig interessante artikelen over Groen Geld. Mijn advies: neem daar regelmatig een kijkje!

Vanaf 2010 is hard gewerkt om de unieke en al langer succesvolle duurzame “Groen Goud” beleggingsportefeuilles online te krijgen. 100% duurzame en donkergroene beleggingen, geschikt voor de vermogensopbouw van iedereen die wil dat er echt verantwoord met zijn of haar geld wordt omgegaan. Dus niet alleen een prima financieel, maar ook een mooi maatschappelijk rendement!

Sinds 1 januari 2020 zijn de beleggingsportefeuilles van Groen Goud samengevoegd met die van Stan&Wende-duurzaam beleggen. Samen met mijn zakelijke partner Wouter van Leusen werken we nu hard om zoveel mogelijk beleggingen zo serieus mogelijk te “vergroenen”!

 

 

 

 

En natuurlijk worden ook pensioenproducten zoals lijfrente, banksparen/beleggen en stamrechten duurzaam geleverd: “groen pensioen” dus!

Dus: wil je zeker weten dat je geld echt groen belegd wordt? ga naar de site www.stanwende.nl of stuur me een berichtje, dan gaan we samen aan de gang!