Nieuws

PLANNINGSPRAKTIJK WEGENS SUCCES GESLOTEN VOOR NIEUWE RELATIES

De afgelopen jaren is mijn planningspraktijk hard gegroeid. Daarnaast heb ik begin 2020 mijn duurzaam beleggings-initiatief “Groen Goud” samengevoegd met Stan&Wende – duurzaam beleggen. Die samenvoeging is een groot succes: met partner Wouter van Leusen ben ik dagelijks bezig om de vele aanvragen en groei in goede banen te leiden!

Een groeiende planningspraktijk en een sterk groeiende duurzame beleggingstak: mijn weken zitten overvol. Dat betekent op dit moment – half 2021- oplopende achterstanden in de planningspraktijk. En dat is voor mij niet acceptabel. Mijn relaties moeten altijd kunnen rekenen op advies en een financiële lifeplanning van een hoog niveau.

Omdat ik op dit moment dat niveau niet kan garanderen, heb ik besloten om tot nader bericht geen nieuwe planningsklanten aan te nemen. Dit geeft me de ruimte om de opgelopen achterstanden weg te werken en bestaande klanten te kunnen blijven helpen. En daarnaast meer tijd te kunnen geven om de uitbouw van Stan&Wende alle ruimte te kunnen geven.

Heb je interesse om een goed financieel lifeplan te maken? Neem dan toch gerust contact met me op. Ik heb een groot netwerk zodat ik je kan doorverwijzen naar een geschikte collega is die je goed kan helpen.

Culemborg, juni 2021.

 

 

Op Facebook vind je een bedrijfspagina van mij.

Zeer regelmatig plaats ik daar interessante informatie over van alles rondom financiën. Dus “like” deze pagina en je blijft op de hoogte van alle belangrijke financiële informatie!

facebook groot

 

Advieskeuze is de grootste onafhankelijke website waar je informatie en vooral: veel reviews kunt vinden over de meeste financieel adviseurs in Nederland. Uiteraard heb ik daar ook een profielpagina. Van harte uitgenodigd om hier eens te kijken. En uiteraard: iedere review is welkom!

 

Een belangrijk deel van mijn werkzaamheden bestaat uit vermogensadvies. Bewust, dus ook 100% duurzaam. En bij “bewust beleggen” komt natuurlijk wel iets meer kijken dan even een rekening openen en aandelen kopen…

In een gratis e-book heb ik daarom 8 onmisbare tips voor  op een rijtje gezet die ook van jou een succesvolle belegger maken. Je krijgt hem bij het abonneren op mijn nieuwsbrief. Vraag hem hieronder direct gratis aan!

E-book 8 ONMISBARE tips voor de succesvolle belegger

je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld

dit veld niet invullen s.v.p.

Nieuwsbrief

Ik verstuur maandelijks een nieuwsbrief met veel interessante financiële informatie, een blog en een overzicht wat op de diverse social media voorbij kwam die maand.

Interesse? Vraag het gratis e-book hierboven aan en je staat direct op de lijst!