Nieuws

Op Facebook vind je een bedrijfspagina van mij.

Zeer regelmatig plaats ik daar interessante informatie over van alles rondom financiën. Dus “like” deze pagina en je blijft op de hoogte van alle belangrijke financiële informatie!

facebook groot

Advieskeuze is de grootste onafhankelijke website waar je informatie en vooral: veel reviews kunt vinden over de meeste financieel adviseurs in Nederland. Uiteraard heb ik daar ook een profielpagina. Van harte uitgenodigd om hier eens te kijken. En uiteraard: iedere review is welkom!

Een belangrijk deel van mijn werkzaamheden bestaat uit vermogensadvies. Bewust, dus ook 100% duurzaam. En bij “bewust beleggen” komt natuurlijk wel iets meer kijken dan even een rekening openen en aandelen kopen…

In een gratis e-book heb ik daarom 8 onmisbare tips voor  op een rijtje gezet die ook van jou een succesvolle belegger maken. Je krijgt hem bij het abonneren op mijn nieuwsbrief. Vraag hem hieronder direct gratis aan!

Ja, stuur mij het e-book '8 onmisbare tips voor succesvolle beleggers'

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Nieuwsbrief

Ik verstuur maandelijks een nieuwsbrief met veel interessante financiële informatie, een blog en een overzicht wat op de diverse social media voorbij kwam die maand.

Interesse? Vraag het gratis e-book hierboven aan en je staat direct op de lijst!