Special: Een klant in de spotlights – en ja, jij gaat ook leren (digitaal) snellezen: leuk…!

In 2011 leerde ik René Hogenes kennen en in 2012 (tja, we zijn allebei nogal eigenwijs…) werd hij klant van mijn financiële life planning praktijk. Ik mocht hem helpen een nieuwe koers te varen om zelf zijn financiële toekomst te bepalen. Dat was een behoorlijk pittig proces omdat ook hij in zijn bestaande onderneming de financiële crisis aan den lijve ondervond. En natuurlijk: er moest wel wat veranderen…en dat is altijd lastig, voor iedereen.

Maar goed, stevig onderbouwd met life planning, financiële planning, gerichte acties en coaching kwam langzaam –maar zeker- de ommekeer.

En die ommekeer is heftig… Op het moment dat ik dit schrijf, groeit zijn bedrijf krachtig – de omzet verdrievoudigde de afgelopen drie maanden – omdat hij weer ging doen wat hij en ik tegen onze klanten zeggen: je kunt alleen maar met je bedrijf groeien in de mate waarin je zelf groeit.

Een poosje geleden vertelde hij me een mooi persoonlijk verhaal: Een CEO in crisis wilde niet luisteren naar zijn voorstel, totdat hij in een restaurant om een leeg glas vroeg met een grote kan water.  “Ik bleef doorschenken totdat het water ruim over de rand van het glas kwam. Alles nat natuurlijk, maar ik had absoluut zijn aandacht. Ik zei: dat glas, dat ben jij. Het water is wat je allemaal wilt. We gaan er samen voor zorgen dat je eerst gaat investeren in jezelf. Dat je glas groter wordt.” Diezelfde avond ontving René een getekend contract van € 12.000 voor privé coaching…

Kortom, zorg dat je glas steeds groter wordt! Hoe? Door je persoonlijk steeds zoveel mogelijk te blijven ontwikkelen. Heel belangrijk daarbij –en ook een snelle en betaalbare manier- is het lezen van zoveel mogelijk vakboeken. En dat nu, is zijn bijzondere expertise. Hij leert ondernemers namelijk om een vakboek binnen 2,5 uur te lezen en te onthouden.

rene1

2,5 uur… geloof je niet hè? Ik eerst ook niet. Maar in 2013 volgde ik een training van hem en wat was dat een topervaring! Ik lees nu fors meer boeken per week, en ik kan daardoor zowel privé als zakelijk veel meer uit mijn beschikbare tijd halen. Gewoon omdat het me absurd veel tijd bespaart, en omdat ik veel nieuwe inspiratie haal uit al die boeken die ik nu wel kan lezen.

Momenteel run ik niet alleen een volle planningspraktijk, maar ik ben ook initiatiefnemer van WoekerpolisVrij en Groen Goud (duurzame beleggingen). En natuurlijk: ouder en partner. Oh ja, en baas van een ouder wordende hond…
Als je dat allemaal goed wilt blijven doen vanuit het hier & nu, moet je gewoon alle tools inzetten die beschikbaar zijn….en de “leestool” van René is hierbij echt onmisbaar.

Sinds november 2014 geeft hij de trainingen ook online. Bijna 100 deelnemers volgen op dit moment zijn Masterclass.

En daarom ga ik nu iets doen wat ik maar hoogst zelden doe: ik ga de online training van Rene actief promoten…Spannend? Ja, maar te waardevol om niet te delen…!

Dus: wil jij ook weten wat het effect is van het benutten van de technologie en het kraken van de code van je brein om een vakboek binnen 2,5 uur te lezen en te onthouden? Doe dan mee aan het gratis webinar digitaal snellezen op dinsdag 3 maart.

Ik ben die dinsdag inleider van dit exclusieve webinar om echt duidelijk de link tussen persoonlijke ontwikkeling en een gezonde financiële toekomst te onderbouwen. Het aantal deelnemers is beperkt. Mocht het maximum aantal deelnemers bereikt worden, dan is er een wachtlijst. Vorige keer was zijn webinar binnen 48 uur volgeboekt, daarom geven we op 3 maart zowel om 10 uur als om 20 uur een webinar. Je kunt je hier direct aanmelden.

Tot 3 maart!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment